3230028 Шайба Лемкен / Lemken

0.01 грн.

3230028 Шайба Лемкен / Lemken

Артикул: 3230028 Категорія: Теґи: , ,
Опис

Опис товару

3230028 Шайба Лемкен / Lemken
Каталожний номер Ленмкен 3230028
D99,5/55×12